Kahve ye Yolculuk

Kahve ye Yolculuk

Tadımın zevki ne Yolculuk

Her bir fincan kahve, yıllarca bağlılık, çalışma ve araştırma içerir.

Toprağa ve sofistike son nesil makinelere bulaşmış yetenekli ellerden bahseder. Gelenek ve modernliğin, geçmiş ve geleceğin mükemmel bir birleşimine tanıklık ediyor. Bir fincan kahve için gereken 7 grama, değerli bir gelenek dünyası, ayrıntılara gösterilen özen, çalışma ve kaliteye verilen önem koruyor.. Bu yüzden Dünya Markası Hausbrandt için kahve içilmemeli, tadına bakılmalıdır. Mottomuz bu

Bu nedenle Hausbrandt kahvesi sadece bir içecek değil, tadına varılması gereken bir deneyimdir. Kahvenin binlerce yüzü, bir keşif ve yeniden keşif yolculuğuyla ortaya çıkan o dünyanın her bir gizli köşesini ortaya çıkarıyor. Bir fincan kahve, tam da bu hislerin peşinde koşan eşsiz bir duyusal deneyimdir. Eşsiz ve değerli bir anda uzun bir yolculuktur bu.

Bu Yolculukta 5 Duyumuzla hissetmeliyiz

GÖRÜŞ

Her fincan benzersiz ve tekrarlanamaz bir sahne yaratır. Sıcak rengiyle “krema” (üstteki köpük), kadifemsi, narin çizgilerden oluşan benzersiz tasarımlar içerir. İyi bir kahve önce gözle tadılır.

LEZZET

Damak, duyuların zaferiyle ödüllendirilir. Dilin ucu ilk tadın tatlılığıyla karşılaşır, yanlar asidik tonların elektriğini yaşar ve son tat tomurcuklarının not ettiği acılık ile lezzet kapanır.

İyi bir kahvenin ahengi, tam da bu zıt hislerin ahenkli birleşiminde bulunur. Tatlı, asidik ve acı bir araya gelerek tek, kalıcı, tam gövdeli ve yoğun bir lezzet ortaya çıkar.

İŞİTME

Bir fincan espresso, orkestral bir performanstır, gelenekten kaynaklanan ve küçük beyaz bir fincanda doruğa ulaşan seslerin kreşendo’udur. Makinenin sesi, kahve makinesinin yumuşak vuruşu ve öğütülmüş kahveye ulaşan su, birkaç dakika içinde kahvenin kendi müzik notası eşliğinde geleceğini haber verir.

AROMA

Bir fincan kahve 700’den fazla aroma içerir.

Yumuşak kremanın altında saklanan, ruhu ve ruhu sarhoş etmeye hazır bir kokular ve kokular dünyası. Basit bir karıştırma, kavrulmuş, çiçeksi, meyveli ve baharatlı kokuları serbest bırakır.

DOKUNMAK

Aromanın tüm bileşenlerini taşıyan yağ parçacıkları sayesinde kahvenin damak ve dil ile teması yumuşak ve kadifemsidir.Afiyetle içebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir